Modulárny dom si najčastejšie spojujeme s rýchlosťou, praktickosťou a úsporou. Vyrastie v krytej hale za niekoľko mesiacov, dá sa premiestniť a môžete v ňom bývať s mimoriadne nízkymi nákladmi.  To znie veľmi rozumne, ale do našich predstáv o bývaní sa premieta oveľa viac.  U moderného a kvalitného dodávateľa sa preto s požiadavkami zákazníka ráta – môžete sa do individuálnych úprav pustiť sami, alebo si naopak nechať dom pripraviť vrátane nábytku na mieru.

Pokiaľ si veríte a máte skúsenosti, dom si prevezmete len osadený oknami a vonkajšími dverami. Samozrejme, že i tu je k dispozícii niekoľko variantov. To, ako budú vyzerať podlahy, obklady, kúpeľňa a ďalšie detaily, už si zariaďujete sami. Dobrodružstvo s maľovaním, skladaním nábytku vás neminie – a budete mať zaslúžený pocit, že ste sa na výsledku podieľali vlastnými silami. Volíte dodávateľa, ladíte termíny a jednoducho ste pri tom. Pokiaľ vás ale chytá hrôza nad tým, že to sami nestihnete, nezvládnete alebo vás to skrátka nebaví, nechajte práce na dodávateľovi.

Pripravené na bývanie!

Dodanie Na kľúč môže znamenať i to, že sa nasťahujete s vecami, ktoré priamo vybalíte na miesto do pripraveného nábytku. Kuchyňa bude pripravená na varenie a v kúpeľni doplníte len osobné veci. Stačí len vyjadriť, aké sú vaše požiadavky a vkus.

Výhodou tohto prístupu je nielen úspora času. Eko modular sa v odbore pohybuje každodenne, má preto prehľad o trendoch, dodávateľoch a ich kvalite. Nemusíte tak študovať informácie z dostupných zdrojov a obracať sa o radu na priateľov. A už vôbec sa nemusíte uspokojovať tým, čo ponúkajú reťazce hobby obchodov a nábytku. Navyše si dom môžete vybaviť chytrou technológiou – čo tak napríklad kúrenie, ktoré by ste ovládali zo svojho mobilného telefónu? Predstavte si, že vás doma čaká vyhriata podlaha v kúpeľni a v ďalších miestnostiach sklenené vykurovacie panely.

Doma sa posadíte na sedaciu súpravu, zhotovenú v rodinnej českej firme na mieru. Dívate sa von oknami, ktorá sú vsadené do hliníka a doplňujú ich elektrické žalúzie. Nábytok na mieru vám vymysleli dizajnéri tak, aby bol vzdušný, jednoduchý a neuveriteľne premyslený. Čo ďalšie vidíte? Tapety v originálnom dizajne? Obklady v dizajne betónu v kúpeľni?  A chcete to všetko mať čo najskôr? Stačí sa spýtať.