Túžite po útulnom, modernom a zdravom bývaní v súlade s prírodou? Potom vás srdečne pozývame na Deň otvorených dverí.

Dozviete sa všetko o modulárnych drevostavbách a nahliadnete do tajov ich výroby.

Príďte sa pozrieť:

  • Do vzorového domu: Prejdite sa po našom vzorovom dome a na vlastnej koži zažite komfort a pohodlie drevostavby. Dotknite sa precízne spracovaných materiálov, nasajte príjemnú atmosféru a inšpirujte sa pre svoj vlastný domov.
  • Do výrobnej haly: Odkryte tajomstvo výroby modulárnych drevostavieb. Sledujte krok za krokom, ako sa z prvotriednych materiálov rodia domy, ktoré spĺňajú tie najvyššie štandardy.
  • Do sveta technológií: Zoznámte sa s inovatívnymi technológiami, ktoré v našich domoch využívame. Zistite, ako zaisťujeme extrémnu energetickú úspornosť a maximálny komfort bývania.

Na čo sa môžete tešiť:

  • Odborné poradenstvo: Naši špecialisti vám zodpovie všetky otázky týkajúce sa modulárnych drevostavieb. Poradí vám s výberom ideálneho domu pre vašu rodinu a pomôžu vám s realizáciou vášho sna o bývaní. Získate komplexné informácie o všetkých fázach stavby, od návrhu až po kolaudáciu.
  • Prezentácia materiálov: Zoznámte sa s kvalitnými materiálmi, ktoré používame na stavbu drevostavieb. Uvidíte a ohmatáte si drevo, izolačné materiály a ďalšie komponenty, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť vášho domu.

Deň otvorených dverí sa koná 17.4 od 16:00 do 19:00 v našom výrobnom areáli v Tvrdoniciach.Vstup je voľný, ale registrácia je nutná. Zaregistrujte sa prosím tu.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a otvorte dvere do svojho vysnívaného domova!

Príďte sa inšpirovať, načerpať informácie a spoznať svet modulárnych drevostavieb na vlastnej koži.

Zistite, prečo je modulárny spôsob výstavby budúcností celého odvetvia stavebníctva.

Tešíme sa na vás!